Periwonen - Exclusieve hotel bedden!
Phone:  +31 6 40762043
Periwonen Mobiel
Mijn wagen
Totaal ex btw. : € 0.00
BTW (21%) : €0.00
Totaal : €0.00

Over Ons

about

Wat is Periwonen?

Peri Wonen is begonnen als groothandel voor winkels dat zich sindskort ook richt op de particuliere sector. Peri Wonen levert al jaren internationaal meubels aan bedrijven. Denk daarbij aan Istikbal, Bellona en IPEK. Ook in Nederland zijn er woongiganten die van ons inkopen. We zijn hierdoor sterk in de markt geworden, waardoor we nu ook op een ander doelgroep kunnen richten, de consument, u! Door onze jaren lange ervaring in deze branche kunnen wij u de beste priis en kwaliteit garanderen. Voor ons is geen niks onmogelijk, wij maken alles uit eigen fabrieksmontage.

Wij hebben een showroom op afspraak waar u een grote deel van onze producten in realiteit kan bekijken, en uw slaapkamer of woonkamer kunt samenstellen, de medewerker op locatie helpt u bij uw wensen en adviseert u met de juiste afmetingen. Uw bakje koffie, thee of fris staat al klaar. Maak direct uw afspraak online!

Vragen? U kunt ons bereiken via Whatsapp, Facebook, Instagram, mailen naar info@periwonen.nl of bellen naar +316 40 76 20 43.

Services

Bezorging

Bezorging in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk!

24/7 ondersteuning

Neem 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons op

14 dagen retour

Retour is mogelijk binnen 14 dagen!

Veilig betalen

Betaal veilig online via IDEAL

icon
0
icon
Hallo daar

Chat met ons op WhatsApp

whatsapp icon