Periwonen - Exclusieve hotel bedden!
Phone:  +31 6 40762043
Periwonen Mobiel
Mijn wagen
Totaal ex btw. : € 0.00
BTW (21%) : €0.00
Totaal : €0.00

Groothandel

about

GROOTHANDEL Lavibella.com

Welkom op onze groothandel pagina. U bent waarschijnlijk niet zomaar op deze pagina beland. Heeft u een meubelwinkel of webshop dan kunt u de boxsprings bij ons inkopen. Wij zijn al jaren actief in deze sector. Ook startende ondernemers kunnen contact met ons opnemen voor scherpe prijzen. Wij adviseren u welk modellen het beste in uw showroom kunnen staan en geven advies hoe u het beste kunt adverteren. Ook online webshops helpen wij met de juiste foto’s met de beste omschrijving. Ook geven we tips hoe u het beste bovenaan de zoekresultaten beland.

Onze boxsprings worden geleverd binnen 3 weken en kunt u in onze fabriek (NL) direct afhalen en bezorgen naar uw klanten.

Hoe gaan wij te werk?

U kunt alleen van onze inkoopprijzen profiteren als u in bezit bent van een KvK. U moet kunnen aantonen dat uw bedrijf valt binnen de meubel sector. Hierna ontvangt u de catalogus met prijzen van ons. Wij ondervinden graag een fijn contact met onze afnemers. Wil u ook bij ons inkopen? Wil u een eigen onderneming starten? Wil u inkopen voor uw showroom en uw klanten? Dan bent u bij ons op het goede adres!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Services

Bezorging

Klanten beoordelingen

24/7 ondersteuning

Neem 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons op

14 dagen retour

Retour is mogelijk binnen 14 dagen!

Veilig betalen

Betaal veilig online via IDEAL

icon
0
icon
Hallo daar

Chat met ons op WhatsApp

whatsapp icon